Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

När det kommer till fotbollsmål för hemmabruk finns det inget företag i Norden med bredare sortiment än det danska företaget Homegoal. Om du inte tror på mig kan du titta lite längre ner i texten där jag går igenom de olika modeller och storlekar Homegoal erbjuder. Homegoal har verkligen ett fotbollsmål för varje behov och plats. Att just kunna erbjuda olika storlekar på sina fotbollsmål var något som Homegoal tidigt insåg. Låt oss nu gå igenom de olika modellerna.

 

För Homegoal är en av de viktigaste principerna att kunna erbjuda fotbollsmål i olika storlekar. Detta för att sprida glädjen med fotboll till så många ytor som möjligt. Allas trädgårdar ser inte likadana ut och det tar Homegoal hänsyn till. Homegoals fotbollsmål kommer i fyra olika storlekar. Den minsta storleken heter Micro och mäter 85x125 centimeter. Denna storlek är perfekt för mindre ytor eller för små barn. Även äldre kan ha mycket kul med ett litet fotbollsmål, det är perfekt för att träna upp tekniken med. Mellanstorleken heter Mini och lämpar sig för normalstora trädgårdar. Perfekt för både barn och vuxna, extra roligt blir det om man köper två stycken fotbollsmål. Mini mäter 105x155 centimeter. För den som har gott om plats och vill ha den där riktiga matchkänslan finns storleken som kallas Junior. Detta fotbollsmål mäter 125x185 centimeter och är verkligen en imponerande pjäs. Slutligen kommer vi till modellen Senior, så nära ett riktigt fotbollsmål man kan komma. Denna storlek mäter otroliga 155x220 centimeter vilket givetvis kräver en del utrymme. Men har man plats för ett fotbollsmål i storleken Senior ska man självklart satsa på det. Med ett par fotbollsmål i storleken Senior kan du nästan starta din egen fotbollsliga i trädgården.

 

Classic eller Pro?

 

För Homegoal räcker det inte med att erbjuda tre olika storlekar, företagets fotbollsmål finns också i två olika utföranden. De två modellerna heter Classic och Pro. Classic är till för dig som kanske inte bryr dig så mycket om färgen på ett fotbollsmål och dessutom vill ha ett mål till ett oslagbart pris. Denna modell tillverkas i tryckimpregnerat virke och kommer självklart med tre års garanti. Eftersom Homegoal är ett danskt företag är de väl medvetna om det nordiska klimatet och bygger sina fotbollsmål därefter. Pro är modellen för dig som vill ha ett fotbollsmål i oöverträffad kvalité och dessutom vill utsmycka sin trädgård. Modellen tillverkas också i tryckimpregnerat tallvirke som dessutom får tre extra strykningar med träskydd. Som om inte det vore nog kommer Pro-modellen i tre olika färger. Kunden kan välja mellan ett vitt, svart eller naturfärgat fotbollsmål. Slutligen så är alla metalldetaljer rostfria, ett måste när regnet öser ner.

 

Visst är det så att det enda egentliga måstet när det kommer till fotboll är en boll, allt annat är egentligen tillbehör. Men dessa tillbehör kan verkligen vara skillnaden mellan allmänt bolltrixande och en riktig fotbollsmatch. Därför erbjuder Homegoal förutom sina marknadsledande fotbollsmål också alla de tillbehör som skänker den där extra känslan till ditt fotbollsspelande. Dessutom är det väldigt bekvämt att kunna beställa alla tillbehör från samma leverantör. Först ut bland Homegoals tillbehör är givetvis en fotboll av lika hög kvalité som fotbollsmålen. Om bollen tappar trycket efter mycket spelande finns det givetvis också en fotbollspump att beställa. Om barnen i familjen spelar fotboll i en klubb kan det vara bra med teknikträning hemma i trädgården. Därför finns det också koner att beställa från Homegoal. För den riktige fotbollsfantasten finns också hörnflaggor, med dessa och ett par fotbollsmål från Homegoal kan man verkligen förvandla tomten till en riktig fotbollsplan. För den som vill spara några kronor kan man också köpa alla tillbehören i ett set. Då får man alla tillbehör man kan önska sig för en billig peng.

 

Den perfekta julklappen

 

Nu när julen närmar sig blir ett par fotbollsmål från Homegoal en perfekt julklapp till hela familjen. Se till att spela riktig fotboll när våren närmar sig med en äkta läderkula istället för plastboll och fotbollsmål i trä istället för ett par träd som får agera mål. Med fotbollsmål från Homegoal kan du dessutom känna dig trygg i ditt köp då alla mål kommer med tre års garanti. Homegoals fotbollsmål passar inte bara villaträdgårdar, det är en riktigt bra investering för till exempel skolor eller bostadsrättsföreningar.

Tag(s) : #fotbollsmål, #i, #trä
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: